Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

"Άνθρωπος και καρκίνος- Αρχίζοντας από τον HPV" Στιγμιότυπα





Πραγματοποιήθηκε χθες στο σχολικό κέντρο Κάτω Κορακιάνας Κέρκυρας  η εκδήλωση με θέμα : "Άνθρωπος και καρκίνος- Αρχίζοντας από τον HPV" με πολύ σημαντικές εισηγήσεις απο τους ομιλητές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, και θεωρούμε με πολλή απήχηση στο ακροατήριο.


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση εδώ:

    2    3    4    5    6    7    8    9

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα Ενημέρωσης-Ευαισθητοποίησης


Ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Κορακιάνας Κέρκυρας "Σπύρος Καλούδης" διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης Σωματικής και Ψυχικής Υγείας με θέμα: "Άνθρωπος και καρκίνος- Αρχίζοντας από τον HPV" στο Σχολικό Κέντρο Κάτω Κορακιάνας Κέρκυρας. Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της Υγείας, οι εξής: Ευανθία Κιρκίνη, Γενική Γιατρός- Επιμελήτρια Α, μέλος HPV Εταιρείας, Μάρκος Ααρών, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Νίκη Μουζακίτη, ΤΕ Επισκέπτρια Υγείας, υπεύθυνη Ιατρείου Εμβολιασμών ΚΥ Αγίου Μάρκου Κέρκυρας.

Πρόκειται για μία Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης που δεν πρέπει να χάσουν όχι μόνον οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, καθώς στην ερώτηση: "για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;" του Χέμινγουεϊ, η απάντηση μας αφορά πάντα..