Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Στιγμιότυπα 19ου Συνεδρίου Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας


============
============

Εναρκτήρια διάλεξη του 19ου Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικης Εταιρείας Κερκυρας _ Παρασκευή 13 Μαιου 2016 στην αιθουα Α _ μεγάλη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κερκύρας μεσα στο Παλαιό Φρούριο.


" Η επίδραση του γενετικού και του κοινωνικού περιβάλλοντος στη διαμόρφωση της προσωπικοτητας του ανθρώπου απο την Αρχαια Ελληνική Γραμματεία στους νεώτερους χρόνους". Σάββατο 14 Μαιου 2016 στην αιθουσα Α της Δημόσιας Κεντρικης Βιβλιοθηκης Κερκυρας. Μαρια Μάνδυλα-_ Κουσουνή Πρόεδρος Ιατροχειρουργικης Εταιρειας Κερκυρας_ Ιστορικος_ Παιδιατρος.

Βραχεία διάλεξη του Προέδρου του Συνεδρίου κ Τάλεμπ Ισσα, ιατρού παθολόγου-λογίου, στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, στην αίθουσα Α της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας.
Στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, η διάλεξη του Κυριάκου Χαϊνη, Διευθυντή Πνευμονολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, εκφωνήθηκε από τον ίδιο στην Αίθουσα Α της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας το Σάββατο 14 Μαΐου 2016. Εδώ προβάλλεται ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.


Και  εδώ φωτοστιγμές του Συνεδρίου: